Retourneren

U heeft het recht producten binnen 14 werkdagen na ontvangst, zonder opgaaf van reden, te retourneren conform de wet “kopen op afstand”. U dient ons voorafgaand aan de retourzending op de hoogte te stellen. De producten dienen ongebruikt en onbeschadigd te zijn. Na ontvangst controleren we de staat van het product en zal de retourbetaling binnen 7 dagen plaatsvinden nadat wij de goederen retour hebben ontvangen.

Indien u de volledige bestelling retourneert, zal het totale aankoopbedrag inclusief de eventuele kosten van toezending naar u worden overgemaakt binnen 7 dagen nadat we uw retourzending hebben ontvangen. Dit betekent dat u zelf de kosten van het terugsturen voor uw rekening neemt. U kunt uw retour aanmelden via info@groenmaatje.nl. 

Klachtenprocedure

Heeft u een klacht? Dan verzoeken wij u vriendelijke om deze aan ons bekend te maken middels onderstaande mogelijkheden:

  • Per e-mail op e-mailadres info@groenmaatje.nl. Normaliter kunt u binnen 24 uur een reactie verwachten.
  • Per post, via ons adres: Groenmaatje, Van Asbeckstraat 14, 8933 ED Leeuwarden.

Defect apparaat

Vermoed u dat het apparaat wellicht defect is? Neem dan direct contact met ons op. Wij zullen u helpen bij het oplossen van uw probleem. 

betaalmogelijkheden


5 / 5

Wilma Hotting

Snel en netjese geleverd. De metertjes zien er goed uit tussen mijn planten en ik ben er erg tevreden mee. Goed af te lezen en gemakkelijk in gebruik.
5 / 5

Janet Kiers

Ze laten duidelijk zien wanneer ik water moet geven. Ze kwamen keurig verpakt met duidelijke instructies. Ik ben zeer tevreden met m'n aankoop!
5 / 5

Saskia

Werkt goed! Mijn plant staat er na een paar dagen al stukken beter bij. Blijkbaar gaf ik hem veel te veel water. Aanrader!
5 / 5

Marieke

Ik gaf dus veel te vaak water nu soms zelf maar om de week. Met het maatje krijgen ze nu water wanneer ze het nodig hebben en staan ze er prachtig bij!
5 / 5

Henk C

Dit had ik eerder moeten hebben! Doet wat het moet doen!
5 / 5

L Muskee

Suuper handig voor mensen zonder groene vingers zoals ik! Ik heb mijn moeder ze ook cadeau gedaan en die is er ook erg blij mee.

Gegevens
Van Asbeckstraat 14
8933 ED Leeuwarden
(geen bezoekadres)

info@groenmaatje.nl

Groenmaatje is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder KvK-nummer 82356874

Groenmaatje is partner van Bowls 'n rolls te Leeuwarden.

© Groenmaatje 2022