5 / 5
Trustpilot

Jolanda

Snelle levering en werkt prima Snel en netjes geleverd. Duidelijk zichtbaar of de plant water moet hebben.
5 / 5
Trustpilot

Klant

Goeie hulp! Sommige planten hebben echt een gebruiksaanwijzing wat water geven betreft. Het groenmaatje helpt me hier heel goed bij. Daarnaast prima service, snelle levering.
5 / 5
Trustpilot

Jacqie Peetermans

Wat een uitvinding. Zo makkelijk nu om de planten goed te verzorgen. Heb er al bijbesteld, dan kan ik er een paar doorgeven aan mijn moeder die haar planten altijd teveel water geeft. Ik ben er zeer blij mee.
5 / 5
Trustpilot

Gerard van den Bosch

Ze werken zeer goed, heb er nu16 stuks in gebruik
5 / 5
Trustpilot

Ilona Keyzer

Helemaal tevreden. Super bezorgd en super ingepakt. Echt een uitkomst. Bij elke plant ff kijken welke kleur en brand. Géén stress
5 / 5
Trustpilot

Anke Everaerts

Een tevreden klant 💚 Een zeer handig hulpmiddel om precies te weten wanneer je plantjes dorst hebben of niet 💚! Het Groenmaatje werd zorgvuldig verpakt en snel verstuurd met nog een duidelijk instructieblad bij! Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop 🤩👍
5 / 5
Trustpilot

Lisette Ververst

Ze werken héél erg goed en weet hoeveel water nodig is bij de plant.
5 / 5
Trustpilot

Britt

Erg tevreden over het artikel en de service keurig een briefje bij de zending met de instructie hoe het artikel werkt. Ik zal het artikel zeker aanbevelen aan andere mensen.
5 / 5
Trustpilot

Irene

Ben zeer blij met mijn water metertjes werken goed en zijn erg makkelijk in gebruik ook mijn vochtmetertje is perfect . Dit product is zeer zeker een aanrader.